Zatisi Group

Náš tým

Sanjiv Suri

Sanjiv Suri

Zakladatel a President Zátiší Group

Když jsem na počátku 90. let poprvé přijel do Prahy, okamžitě mi učarovala. Zároveň mi ale bylo jasné, že oblast gastronomie a služeb je zde polem neoraným. Rozhodl jsem se, že to změním a otevřel svou první restauraci – Vinárnu V Zátiší. Od té doby se firma rozrostla, prosperuje a já dnes Českou republiku považuji za svůj domov. Mým největším životním štěstím jsou mé čtyři děti Virat, Jacqueline, Shaan a Jasmine.

T+420 277 000 109 Esanjiv.suri@zatisigroup.cz
Dana Krautstenglová

Dana Krautstenglová

Spolumajitelka a členka představenstva

Bylo to šílenství, dát v padesáti letech výpověď z dobrého zaměstnání a jít do nejistoty podnikání s panem Suri, o němž jsem tenkrát věděla jen to, že pochází z Indie a je mu 31 let. Navíc jsem do té doby neměla jako ekonomka s oborem gastronomie vůbec žádné zkušenosti. Ale byla to výzva a já se jí chopila. Dnes, po 27 letech spolupráce na budování firmy mohu říci, že to byly nejkrásnější a nejplnější roky mého života.

T+420 261 174 028 Edana@zatisigroup.cz
Pavel Štěpánek

Pavel Štěpánek

Managing director restaurační divize a Manažer restaurace Mlýnec

Pro Zátiší Group pracuji od roku 1997. Než jsem zakotvil v Mlýnci, sbíral jsem zkušenosti ve všech restauracích i v cateringu. Díky tomu jsem se naučil spoustu nových věcí a poznal řadu lidí, kteří se později stali i mými blízkými přáteli. Na mojí práci mě asi nejvíce baví neustálé změny, díky kterým posouváme Mlýnec pořád dopředu.

T+420 277 000 777 Epavel.stepanek@zatisigoup.cz
František Novák

František Novák

Manažer restaurace Bellevue

Gastronomie je součástí života mé rodiny již po třetí generaci. Po studiu v zahraničí jsem se věnoval práci v cestovním ruchu, ale vždy mě to táhlo zpět do našeho oboru. V Bellevue jsem si za osm let působení prošel všemi pozicemi, což mi dalo možnost pochopit detailně chod celé restaurace. Neustálé posouvání se kupředu, hledání či vytváření nových trendů, skvělý tým a zázemí velké společnosti jsou hlavními důvody, proč si nedokáži svůj profesní život bez Bellevue představit.

T+420 222 221 443 Efrantisek.novak@zatisigroup.cz
Libor Pavlíček

Libor Pavlíček

Manažer restaurace V Zátiší

V Zátiší Group mě, myslím, považují za součást inventáře:). Pracuji tu téměř od úplných začátků. Je to neuvěřitelné, ale začínal jsem v roce 1993 jako vykulený číšník v restauraci Parnas. Postupně jsem se vypracoval na Chef de Rang, zástupce manažera, v roce 1997 jsem krátce pomáhal v Bellevue formovat nový tým a dnes jsem "doma" V Zátiší. Jako manažer restaurace zde působím od roku 2001.

T+420 222 221 155 Elibor.pavlicek@zatisigroup.cz
Honza Šmelhaus

Honza Šmelhaus

Managing Director Zátiší Catering

Pro Zátiší Group jsem začal pracovat v prvním ročníku na vysoké škole. Vystudoval jsem biomedicínskou fakultu na ČVUT. Já vím, s cateringem to nemá nic společného, ale co kdyby se náhodou někomu na akci udělalo špatně. Jsem připraven mu pomoci :-) Práce v cateringu mě naprosto naplňuje. Můžete se spolehnout, že tým, který budete mít na Vašich akcích, bude naprosto profesionální a vyhoví všem Vašim požadavkům.

T+420 605 203 580 E jan.smelhaus@zatisigroup.cz
Alena Větrovcová

Alena Větrovcová

Marketing manažer

Když jsem v roce 1998 na přijímacím pohovoru dostala otázku: Jaké jsou Tvé pozitivní vlastnosti? Jediná odpověď, na kterou jsem se zmohla, bylo: „Láska k lidem, empatie…“. Tehdy jsem byla přesvědčena, že to bez zkušeností rozhodně nebude stačit, ale čas ukázal, že pro práci v tomto oboru je to asi ten nejdůležitější předpoklad. A možná díky tomu, že Zátiší je plné lidí, kteří to mají podobně, mě tu práce pořád baví – i po těch letech. Ve volných chvílích si jdu zaběhat nebo zacvičit.

T+420 222 221 441 Ealena.vetrovcova@zatisigroup.cz