Tým restaurace Bellevue v čele s šéfkuchařem Markem Šádou se rozhodli obohatit jídelníček o několik nových pokrmů, a to jak na poli předkrmů, tak také hlavních chodů. Kuchyně Bellevue je typická svými neotřelými kombinacemi, které vás možná na první pohled překvapí, ale následná degustace naopak přesvědčí, jak skvěle některé suroviny fungují dohromady.
Z nových předkrmů můžete vyzkoušet foie gras s uzeným celerem a jablky nebo kozí sýr s tuřínem a hruškou. Nejen vizuálně vás nadchne variace předkrmu v podobě jesetera s křenem, bílým zelím a fialovými bramborami.
Jako nové hlavní chody jsou připravený topinamburový krém s foie gras, jablky a koriandrem, mořský vlk s cizrnou nebo srnčí hřbet s červeným zelím a lískovými ořechy.
O sladkou novinkovou tečku se následně postará hruškový tarte tatin s citronovým créme fraiche.