Kreativní šéfkuchař Marek Šáda z V Zátiší Vám, od pondělí 7. 11. do soboty 12.11., připraví 4 husí chody v hostině.
Ochutnáte například:
Kachní srdce, růžičková kapusta, borůvky, dýně
Opečená husí játra, lanýžová nádivka, červené zelí
Husí kroketa a zauzené prso, fermentovaný celer, kadeřávek, jablko
Hrušková tarteletka, lískové oříšky, rum, marinovaná petržel
Šéfkuchař Vláďa Vaníček Vám v Mlýnci uvaří husí brunch 12.-13.11. Husu si dáte také po celý listopad.
Už vás čeká husa "a la carte":
Drůbeží paštika s portským vínem, preclík, šípkovo-balsamikový kaviár, granátové jablko
Husí kaldoun, zeleninová palačinka, raviola
7 hodin konfitované husí stehno, kroketa, croissant, červené zelí, brusinky