foto foto

Náš Tým

Naše mise a motto Yes, we can... mohou být naplněny pouze prostřednictvím lidí v Zátiší Group. Naši manažeři jsou ti nejzkušenější profesionálové v oboru. Většina z nich pracuje ve společnosti od jejích počátků v 90. letech a jak rostla Zátiší Group, oni rostli s ní.

 

Sanjiv Suri - President & CEO of Zátiší Group

 0
Když jsem na počátku 90. let poprvé přijel do Prahy, okamžitě mi učarovala. Zároveň mi ale bylo okamžitě jasné, že oblast gastronomie a služeb je zde polem neoraným. Rozhodl jsem se, že to změním a otevřel svou první restauraci – Vinárnu V Zátiší. Od té doby se firma rozrostla, prosperuje a já dnes Českou republiku považuji za svůj domov.

 

Mým největším životním štěstím jsou mé čtyři děti Virat, Jacqueline, Shaan a Jasmine.

 

 

 

 

 

 


Tel.:
+420 222 221 438

Email: sanjiv.suri,zatisigroup,cz

 

Dana Krautstenglová - Director

0

 
Bylo to šílenství, dát v padesáti letech výpověď z dobrého zaměstnání a jít do nejistoty podnikání s panem Suri, o němž jsem tenkrát věděla jen to, že pochází z Indie a je mu 31 let. Navíc jsem do té doby neměla jako ekonomka s oborem gastronomie vůbec žádné zkušenosti. Ale byla to výzva a já se jí chopila.

 

Dnes, po sedmnácti letech spolupráce na budování firmy mohu říci, že to byly nejkrásnější a nejplnější roky mého života.

 

 

 

 

 

 

 


Tel.:
+420 261 174 028

Email: dana,zatisigroup,cz

 

Renata Lukášová - Fresh & Tasty Director

026 let v Brně, 1 rok v USA, od té doby v Praze.

Mám ráda: Malého prince, vůni dřeva, iPad, Slow Food, červený lak na nehty, dlouhé procházky se psem, Svatý Jan pod Skalou, dobré krimi, ovoce a zeleninu, které pěkně křupnou při skusu, hotel Mandarin Oriental, hořkou čokoládu, Londýn, Beethovenovu "sedmou", sociologii, čtyřvrstvé kapesníky, polévky, Stinga, lidi, kteří mě inspirují a baví, zátiší v jakémkoli českém významu,

s malým i velkým "z".

 

 

 

 

 

 

Mob.: +420 774 196 511

Email: renata.lukasova,zatisigroup,cz

David Tomašovych - Managing Director Zátiší Catering, Kongresové centrum Praha

0

Zátiší Group – to je mých posledních patnáct let. A že to byla rušná léta! Začínal jsem v restauraci Parnas. Strávil jsem tam dvě odpoledne a to třetí už jsem začínal V Zátiší. Nejdříve jako číšník a postupně jsem se stal asistentem manažera. Na chvíli jsem se vrátil do Parnasu, pak zase do Zátiší a v roce ... jsem otevíral novou restauraci Circle Line. Pak bylo mým úkolem pro změnu „zavřít“ legendární „Corona bar“ a proměnit ho v novou restauraci Mlýnec. Když byla tato „mise“ ukončena, přemístil jsem se do Kongresového centra Praha jako Operation Manager se zodpovědností za catering akcí konaných v KCP a našem prostoru ZOOM Unique Place.

Všechny tyto změny, osobní svoboda a možnost realizovat své nápady mě tady baví.
A pak také to dobré jídlo – ze všeho nejraději mám steaky.

 

 

 


 

Mob.: +420 603 329 748

Email: david.tomasovych,zatisigroup,cz

Jan Šmelhaus - Managing Director Zátiší Catering

0Pro Zátiší Group jsem začal pracovat v prvním ročníku na vysoké škole. Vystudoval jsem biomedicínskou fakultu na ČVUT. Já vím, s cateringem to nemá nic společného, ale co kdyby se náhodou někomu na akci udělalo špatně. Jsem připraven mu pomoci :-)

Práce v cateringu mě naprosto naplňuje. Můžete se spolehnout, že tým, který budete mít na Vašich akcích , bude naprosto profesionální a vyhoví všem Vašim požadavkům. Mým cílem je předčít Vaše očekávání a zajistit Vám tak nezapomenutelný zážitek v rámci našich služeb.

Ve volném čase hraji pozemní hokej za pražský klub President, pozor není to floorball. A co se zimních sportů týká, jsem milovníkem snowboardingu.

Mám rád dobré jídlo a k němu lahodná vína. Pořádně vychlazená Plzeň je ale také fajn. Nejlepší delikatesou jsou pro mě lanýže, ale svíčkovou od maminky nikdy nepohrdnu

 

 

 

 

Mob: +420 605 203 580

E-mail: jan.smelhaus,zatisigroup,cz

 

 

Marek Schneider - Managing Director, Divize Palác Žofín

0

Na vzrušující pouť kulinářským světem jsem vykročil roku 1996, kdy jsem ukončil studia na hotelové škole v rakouském Retzu. Od té doby sbírám zkušenosti a vzdělání po celém širém světě.

Na ostrově plném rozmanitých chutí a vůní jsem zakotvil po návratu z Asie roku 2008. Stal jsem se Vaším průvodcem na cestě za gastronomickým orgasmem, kdy na počátku nejednou existuje pouze mlhavá představa a prázdný žaludek. Je jen na Vás, zda Vašimi zbraněmi budou vidličky, lžičky, párátka či Vaše prsty - můžete si být jisti, že Vaše chuťové buňky ocení jakýkoliv z nepřeberných způsobů konzumace jídel.

V životě jsem ochutnal ledacos, od smažených škorpionů v Číně po sušená sarančata v centrálním Mexiku, nicméně mými favority zůstávají růžové šampaňské, ruský kaviár a svíčková od babičky. A co rád dělám, když nedělám? Toulám se světem...

 

 

 

 

 

 

Mob: +420 605 200 289

Email: marek.schneider,zatisigroup,cz

 

 

Libor Pavlíček - Managing Director V Zátiší

0V Zátiší Group jsem, myslím, považovaný téměř za součást inventáře:)

Pracuji tu téměř skoro od úplných začátků. Je to neuvěřitelné, ale začínal jsem v roce 1993, jako vykulený číšník v restauraci Parnas, odkud jsem za krátko, zamířil zřejmě řízením osudu, zamířil do Zátiší. Postupně jsem se vypracoval na Chef de Ranque, zástupce manažera a v roce 2001 na manažera restaurace V Zátiší. V roce 2007 jsem krátce pomáhal v Bellevue formovat nový tým, ale dnes už jsem zase zpět ve „svém“ Zátiší. Myslím, že je jasné, co mě tu drží – jsou to velké možnosti vzdělání a profesního růstu a gastronomie a servis na opravdu vysoké úrovni. Zátiší poskytuje velkou volnost pro experimenty a podporu pro inovace, do kterých neváhá investovat nemalé prostředky.

Co se týče jídla, mohu opravdu téměř prakticky cokoli, ale mou opravdovou libůstkou jsou vína. Ze všeho nejvíc miluji ryzlinky z jižní Moravy, Porýní a Alsaska.

 

 

 

Tel.: +420 222 221 155

Mob.: +420 604 541 658

Email: libor.pavlicek,zatisigroup,cz

 

František Novák - Restaurant Manager Bellevue

0

Gastronomie je součástí života mé rodiny již po třetí generaci. Po studiu v zahraničí jsem se věnoval práci v cestovním ruchu, ale vždy mě to táhlo zpět do našeho oboru. V Bellevue jsem si za pět let působení prošel všemi pozicemi, což mi dalo možnost pochopit detailně chod celé restaurace.

Neustálé posouvání se kupředu, hledání či vytváření nových trendů, skvělý tým a zázemí velké společnosti jsou hlavními důvody, proč si nedokáži svůj profesní život bez Bellevue představit. Svůj volný čas věnuji hlavně své rodině. Rád odpočívám u dobrého filmu, ale také aktivně – na horách, při cestování nebo sportu.

 

 

 

 



Tel.:
+420 222 221 443

Mob.: +420 604 229 709

Email: frantisek.novak,zatisigroup,cz

 

Pavel Štěpánek - Restaurant Manager Mlýnec

0

Za dlouhá léta (od 1997), co pracuji pro Zátiší Group, se stala tahle společnost mojí srdeční záležitostí. Na nejrůznějších pozicích jsem „prošel“ všemi restauracemi i cateringem. Nejen, že jsem se na každém místě naučil mnohému novému, ale poznal jsem řadu skvělých lidí, kteří se později stali mými blízkými přáteli. Proto se každý den snažím, aby všichni naši klienti byli spokojeni a znovu se k nám vraceli. Právě oni jsou naší budoucností.

Když se z terasy Mlýnce dívám na Karlův Most a Pražský Hrad, cítím obrovský respekt k tomu, co naši předci vytvořili. Návrat ke kořenům tradiční kuchyni mě hodně inspiroval a zároveň otevřel nekonečně možností v kombinacích s moderní gastronomií.

Mám rád jak autentickou kuchyni, tak i gastronomické experimenty. Z vína mi sedí Pinot Noir. Samozřejmě z Bourgogne je nejlepší, ale i naši vinaři ho umí skvěle udělat.

Těším se na naše setkávání v Mlýnci.

 

 


Tel.: +420 277 000 777

Mob: +420 777 263 531

Email: pavel.stepanek,zatisigroup,cz

 

 

Alena Větrovcová - Marketing Executive

0

Když jsem v roce 1998 na přijímacím pohovoru dostala otázku: Jaké jsou Tvé pozitivní vlastnosti? Jediná odpověď, na kterou jsem se zmohla, bylo: „Láska k lidem, empatie…“. Tehdy jsem byla přesvědčena, že to bez zkušeností a vzdělání rozhodně nebude stačit, ale čas ukázal, že pro práci v tomto oboru je to asi ten nejdůležitější předpoklad. A možná díky tomu, že Zátiší je plné lidí, kteří to mají podobně, mě tu práce pořád baví – i po těch letech.

Ve volných chvílích si jdu zaběhat nebo zacvičit, ale je to spíš relax, než aby se o tom dalo mluvit jako o sportu. :) A jídlo? To miluju stále víc, všeho druhu a ze všech koutů světa, ale to nejlepší je samozřejmě od manžela a od maminky.

 

 

 

 




Tel.:
+420 222 212 787

Mob.: +420 603 360 252

Email: alena.vetrovcova,zatisigroup,cz

 

Naděžda Bartáková - Head of Sales

0Miluji dobré jídlo a profesionalitu. Během cca 10 let v reklamě a eventech jsem měla možnost ochutnat rozmanité lahůdky a sledovat fungování různých cateringových společností a k Zátiší jsem vždy vzhlížela jako k leaderu trhu. Takže když přišla nabídka přidat se k tomuto skvělému týmu profesionálů, dlouho jsem neváhala a nabídku přijala. Je to pro mě velká výzva.

Velkou zálibu mám v cestování, poznávání jiných kultur, ochutnávání netradiční pokrmů. Procestovala jsem většinu Evropy, Asie a Severní Ameriky. Ve volném čase se věnuji rodině, s mým mužem milujeme naše 2 děti, které jsou pro nás těmi největšími učiteli a zároveň nikdy neutuchající inspirací. 

 

 

 

Tel.: +420 277 000 101

Mob.: +420 605 241 557

Email: nadezda.bartakova,zatisigroup,cz