MENU:
Amuse Bouche & Aperitiv
Ceviche z tygřích krevet, avokádo, limetkový kaviár
Sauvignon 2017 – Pozdní sběr, Milan Sůkal
Francouzská kachní játra Foie Gras, bergamotový gel, perník
Monbazillac 2015 – Chateau Castel La Peze, Francie
Filet z Kambaly, beluga čočka, bisque, yuzu
Pouilly-Fuissé Les Chevriéres 2015 – Domaine Cornin, Burgundsko, Francie
Champagne sorbet
Srnčí filet Wellington s Jamon Serrano, celerové pyré s lanýžovým olejem, jus
Rioja, Reserva 2014 – Marqués de Murrieta, Španělsko
Vyzrálý sýr, bílá čokoláda
Graham´s Tawny Port 10 years old
Čokoládové překvapení
Ryzlink vlašský Železná 2015 – Výběr z hroznů, Mikrosvín Mikulov
Petit Fours
MENU: 4 990 Kč
VÍNA: 1 000 Kč
Na Silvestrovské menu se nevztahují výhody Zátiší Clubu.
Rezervujte si své místo
ZDE.