Březnové menu v Mlýnci

Šéfkuchař Marek Šáda pro březnové degustační menu vybral tři bohatá jídla a celá degustace je zakončena sladkým dezertem. Přijďte kdykoliv v březnu ochutnat sivena s avokádem, čočkou a kysaným zelím, telecí brzlík s černým kořenem a estragonovou omáčkou nebo perličku s kerblíkem, arašídy a pomelem. Po bohatém hodování se můžete těšit na větrník s madagarskou vanilkou a čokoládou.
 

Další novinky

Darujte zážitek

Darujte zážitek

zatisi

19. prosince 2019

Dopřejte gastronomický zážitek

Více
Zátiší Magazín zima 2019

Zátiší Magazín zima 2019

zatisi

18. prosince 2019

Zimní číslo magazínu Zátiší Group přináší rozhovor s šéfkuchařem Igorem Chramcem, gastro trendy 2020 a ta nejvyhlášenější après-ski ...

Více
#MiskabyZátiší podzimní novinky

#MiskabyZátiší podzimní novinky

zatisi

10. října 2019

Náš stánek na smíchovském Manifesto Market odhaluje podzimní novinky.

Více