Březnové menu v Mlýnci

Šéfkuchař Marek Šáda pro březnové degustační menu vybral tři bohatá jídla a celá degustace je zakončena sladkým dezertem. Přijďte kdykoliv v březnu ochutnat sivena s avokádem, čočkou a kysaným zelím, telecí brzlík s černým kořenem a estragonovou omáčkou nebo perličku s kerblíkem, arašídy a pomelem. Po bohatém hodování se můžete těšit na větrník s madagarskou vanilkou a čokoládou.
 

Novinky 2019

#MiskabyZátiší podzimní novinky

#MiskabyZátiší podzimní novinky

zatisi

10. října 2019

Náš stánek na smíchovském Manifesto Market odhaluje podzimní novinky

Více
Podzimní magazín

Podzimní magazín

zatisi

8. října 2019

Podzimní číslo voní podzimem, kaštanovou polévkou a vínem. Najdete v něm rozhovor s autory nové vizuální identity, povídání o našich nejlepších vínech a spoustu dalších novinek.

Více
Michelinský Jérôme Jaegle bude hostovat V Zátiší

Michelinský Jérôme Jaegle bude hostovat V Zátiší

zatisi

15. srpna 2019

Do české metropole se chystá alsaský šéfkuchař Jérôme Jaegle. Majitel restaurace L’Alchémille oceněné prestižní michelinskou hvězdou z roku 2018 bude od 10 do 13. září připravovat v restauraci V Zátiší vybrané menu. V něm se tuzemským hostům představí neobvyklé ingredience, třeba pyl nebo chlorofyl.

Více